Gezond een kleurtje krijgen!

Inmiddels weten we bijna allemaal dat de zon verantwoordelijk is voor een groot deel van de zichtbare gezichtsveroudering. Meer dan 80 procent van de rimpels, pigmentvlekken en verminderde huidelasticiteit zijn het gevolg van UV-straling.

Gelukkig bestaan er ook andere manieren om aan een mooie gezonde kleur te komen maar dan wel het liefst zo natuurlijk mogelijk!

Hieronder staat er meer over de spray en het gebruik ervan beschreven, uiteraard mag je het in de salon uitproberen. 


GEBRUIK

De natural tanning spray is ontwikkeld voor frequent gebruik. De flacon dient vóór gebruik goed geschud te worden. Houd de flacon ongeveer 30 cm van de huid af en spray met een vloeiende beweging. De vernevelde mist dient ongeveer 10 minuten te drogen, maar dit kan versnelt worden door een haardroger. De natural tanning spray blijft ongeveer 6 tot 8 dagen zitten en één flacon is tot 60 keer te gebruiken voor het gezicht en de hals.

VEILIG EN GEZOND

De natural tanning spray voldoet aan de nieuwste EU-regelgeving betreffende cosmetische producten. Het is dermatologisch getest en wordt dagelijks gebruikt door kappers, huidspecialisten en visagisten. Dankzij de natural tanning spray hoef je niet meer in aanraking te komen met de schadelijke UV stralen van de zon of de zonnebank. Het product is geschikt voor alle huidtypes en het gehele lichaam. 

NATUURLIJKE INGREDIËNTEN

De natural tanning spray is verrijkt met plantaardige, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Aloë Vera, Ginkgo en

vitamine E.

TIPS

Enkele tips voor het beste resultaat:

• Schud de flacon goed vóór gebruik

• Doe kleding met lichte kleuren uit wanneer je de natural tanning spray aanbrengt

• Wanneer de vernevelde mist op de vloer, in de douchebak of op kleding terecht komt dan kan deze gemakkelijk af- of uitgespoeld worden

• Houd de flacon ongeveer 30 cm van de huid af

• Spray de natural tanning spray rustig en met een vloeiende beweging van links naar rechts, alsof je haarlak sprayt

• Wanneer je de natural tanning spray over het gehele lichaam gebruikt, werk dan van beneden naar boven

• Gebruik een haardroger om het droogproces (normaal 10 minuten) te versnellen

• Alvorens je kleding met een lichte kleur aantrekt controleren of de natural tanning spray goed gedroogd is